L'ODISSEA CULINÀRIA

Viatges per la gastronomia de la Mediterrània

Autor: Herce Carmona, Enric

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

L'ODISSEA CULINÀRIA

L'ODISSEA CULINÀRIA

29,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
14/11/2018
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre us proposa un viatge imaginari a través de set menús que fan la flaire càlida del nord dÀfrica, picant i perfumada del Pròxim Orient, refrescant de les illes... sempre amb receptes clares, fàcils i detallades amb tota cura perquè resultin infal·libles. Una odissea de la qual no voldreu tornar.

Aquest llibre us proposa un viatge imaginari a través de set menús que fan la flaire càlida del nord dÀfrica, picant i perfumada del Pròxim Orient, refrescant de les illes... sempre amb receptes clares, fàcils i detallades amb tota cura perquè resultin infal·libles. Una odissea de la qual no voldreu tornar.
Leer más

Más libros de Herce Carmona, Enric

  • DELICIOSO MAR

    ÚLTIMOS EJEMPLARES

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    DELICIOSO MAR

    19,95€ IVA INCLUIDO

  • SOFREGIT

    NO DISPONIBLE

    SOFREGIT

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

L'ODISSEA CULINÀRIA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-949066-1-9
EAN:
9788494906619
Nº páginas:
176
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
220 mm
Ancho:
220 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
ENRIC HERCE és un xef gironí, hereu d'una nissaga de cuiners, que ha rebut un gran nombre de premis i que reflexiona a l'entorn del fet gastronòmic a través del seu blog, El cocinero del Nautilus. JAUME FÀBREGA és historiador, periodista i consultor gastronòmic, autor de més de 70 llibres i obres de referència.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar